He showed me things I never knew, Am I dreaming..?

Hej. Nu äre vinter igen ni.. Fan jag hatar det. Det skulle ju va vår?
Jaja, hoppas det blir varmt på torsdag iaf när vi ska till Stockholm!

Har precis sett Let's Dance, och Lailas shownummer var ju helt grymt! Hon ska vinna.. :)

Iaf, för att få lite sommarkänsla lyssnar jag på den här gamla låten från i sommras..
Lite Hawaii/kärlek/sommar känsla.


Kat DeLuna feat. Akon - Am I Dreaming

NP, missad lektion och fjesk (;

Idag var det nationellt prov som gällde. Engelska uppsats. Den gick bra, jag hade bra flyt oså så det blir nog bra. Efter det skulle vi ha so men våran lärare satt i lärarrummet.
Och åt våfflor.
Madde och jag trodde inte vi skulle ha nån lektion då så vi gick därifrån.
Men sen kom lärarn visst och hade typ fem minuter lektion med hela klassen utan vi två. Så vi gick och prata med han sen och så börja han snacka om Prag och tågluffning och vad tåg och bussbiljetter till Malmö kostar, och vi passade på att fjeska lite genom att fråga massor.. Haha. Så vi kom massa försent till biologin, men det gjorde inte så mycket.
Så alltså tjänade vi ju på att missa SOn, för fjesk för lärare är ju alltid bra! (:

Lyssna på den här låten förresten. Oh myy, ♥


Ne-Yo - Empty Frames

Over time, pictures fade
All thats left are these empty frames
Sleepless nights, and stormy days
I've got proof that people change
And all thats left are these empty frames

Go on, save your soul..


Fuldag är det idag. Dels för att det är måndag, och sen har jag ont i magen och är trött och har fyra prov + nationella prov + inlämningsuppgift att se fram emot nu inom två veckor. så nu vet ni vad jag kommer göra i två veckor. Fast nästa torsdag åker vi till sthlm och ser Brollee! great, ska bli skitkul. Och efter det är det lov. Och då drar jag äntligen härifrån, till sommarstugan. Ska bli skönt att komma bort till lugnet där i några dagar.. Sen är det inte långt kvar till sommarlovet. Fan va nice.


.. before it's too far gone,
before nothing can be done


'Cause I'm a muther fucking hero

Hej bloggen. Söndag idag, och vi har haft gäster hela dagen. Har käkat jättegod mat och våfflor på det, så jag är proppmätt. Som vanligt äter jag för mycket för mitt eget bästa. Får väl ta en promenad eller nåt ikväll.

Har absolut iiiingenting att skriva. Så lyssna på låten istället. Den är grym.


Akon ft. T.I - Hero

Never think

Hej. jag har ingen inspiration, därför har jag ingenting att skriva om. Har inte haft på hela veckan. Men nu är det lördag och snart är det en ny vecka. skönt. För den här veckan har varit dålig, Skitvecka helt enkelt. Trots att jag har umgåtts med världens bästa vänner.

Måndag - Skolan, ont i magen, sen hem till Josefine.
Tisdag - Studiedagggggg
Onsdag - Skolan, ridning
Torsdag - Skolan, tandläkarn, stan med manda
Fredag - skolan

Och idag var jag i linköping med Madde och Linda. Vi köte tyg till våra klänningar som Linda ska göra, min ska vara marinblå med vinröda detaljer. Skitsnyggt. Jag köpte också tygskor, solglajjor och en sjal. Vädret var helt underbart på förmiddan. Jag invigde min nya lilla axelbandsväska och hade på mig ballerinaskor och skinnjackan första gången i år. Härligt. Sen kom Amanda hit en stund, sen skulle hon iväg igen.



I should never think
What's in your heart
What's in our home
So I Won't



I needed you

Igår var en bradålig dag.
Först mådde jag skit i skolan och var trött, hängig och hade ont i magen.
Fan, skiten verkar ha kommit tillbaka..

Men sen efter att ha gått hem innan sista lektionen satte jag mig på bussen och åkte till snyggingen Josefine. Där var det helchill, vi satt och prata, åt mat med hennes familj och såg på film. Behövde få träffa henne, äntligen säger jag bara! Var så himla länge sen nu.


snygging till höger
Puss ♥

Han är inte bara världens snyggaste vampyr, han kan sjunga också!


Robert Pattinson - Let Me Sign ♥

Jag ryser! Han har verkligen allt den mannen..
Mycket musik nu senaste inläggen, men så är det. I love music, och jag vill dela med mig av den. Så ni får stå ut. Ha!

There's just too much that time cannot erase

Hej där.
söndag idag, och jag är riktigt utvilad.
Fast endå inte, jag har inte kunnat sova alls mycket de senaste nätterna. Men endå känner jag mig mer utvilad än jag gjort på länge. Hm, konstigt.

Igår var jag med tjejerna från ungdomssektionen och åt på Zebban. Mycket mysigt! God mat och ännu godare efterrätt. Och massa flumm, som vanligt när man är med dom!

Idag har jag bara läst. New Moon, eller, När jag hör din röst, som den heter på svenska. Började i den igår och har kanske 10 sidor kvar. Jag är helt såld på Twilight. Jag som aldrig läser, och nu läser jag flera timmar i sträck! Och så är jag nog olyckligt kär i Edward Cullen, trots att han bara är påhittad. Nej, jag är inte normal. Eller också är det Rob Pattinsson jag är kär i, för han är ju jävligt snygg. Nej jag vet itne. Men jag längtar iaf tills New Moon är färdiginspelad och kommer ut på bio, jag, Linnea och Madde ska lätt se premiären!



Kolla på den. Och lyssna på texten. Den låten passar så himla bra. Och inga av klippen i trailern är från filmen, men den är endå så himla bra. Och jag gråter när jag ser den.

Nej nu vart det för långt och jobbigt inlägg det här. Men jaja.
Puss ♥

You got me day dreaming


Sjuk

Hej bloggen.
Idag är jag sjuk. Ganska skönt måste jag säga.
Sov till tolv ungefär, sen låg jag och läste Om jag kunde drömma (Twilight-boken) i en timme drygt. Och jag älskar den! Och filmen blir bara bättre och bättre för varje gång jag ser den, eftersom efter att ha läst boken vet man mer hur de känner för varandra och så.
Men iallafall.
Min vecka har varit lugn. Inga prov, nästan inga läxor. Har inte gjort alltför mycket efter skolan och har sovit mycket. Trots det mådde jag kass igår. Hade ont i magen, ont i huvet, var trött och hängig och tjurig mot alla. Så jag tyckte det var bäst att stanna hemma idag.

Ska nog värma lite kycklingwok till lunch.. Mumsss :)
Hörs sen.

The title of my book would be "Life with superman"

Godmorgon.
Igår blev det mat på Taco Bar och bio med Madde, Linda och Linnea.
Gick och fönstershoppade lite med och jag blev helt kär i massa skor inne på Bianco. Ge mig pengar? Aja vi såg filmen Borta bäst, hemma värst tror jag den hette. Den var rolig, lite annorlunda. Kul kväll iaf ♥

Idag är det plugg som gäller. Imorn blir det mys med konsert och fika med tre snygga brudar.
Puss på det.


I'd do anything

Sommar, Oknö
Långt blont hår, sol
Bad, Bara ben
Sommarlov

Ge mig! ♥

 

A pucket full of sunshine!


Som sagt, var ute i en och en halv timme med Amanda i lördags. Så här mysigt hade vi! Solsken, vårskutt, skog och Bockarp ♥

Just live your life

Hej bloggen. Nu var det några dagar sen jag bloggade. Har inte riktigt haft något vettigt att skriva så jag tyckte det var lika bra att vänta. Inte för jag har något jättevettigt att skriva nu, men, aa, haha. De senaste dagarna har iaf varit riktigt bra.

I fredags hade jag SOprov. Och det gick jättebra! Skrev på alla frågor och på de som ger höga poäng skrev jag massor på, så det kändes riktigt bra. Det brukar inte gå bra för mig på SOproven men nu gjorde det det och det tycker jag känns skitkul.
Igår var jag och Amanda ute på en riktig långpromenad. Vi gick i en och en halv timme, till Bockarp. Det ligger lite utanför Mjölby och jag växte i princip upp där. Har haft hästar där i nästan hela mtt liv, fram tills för några år sen. Det var mysigt att vara tillbaka där. Fotade massor, kan visa sen. På kvällen senare hade vi årsmöte i ungdomssektionen i stallet. Jag gick ur, känns rätt skönt faktiskt fast endå lite tråkigt. Sen var det årsmöte med stora styrelsen, mat och disco! Haha sjukt kul var det.

Nu är det dammsuga som gäller. Har stora feta dammsåttor på mitt golv som syns hur tydligt som helst. Senare ska jag förhoppningsvis slinga håret! :)

Pussohej