Stora känslor, små ord

Jaaaaha, då har ännu en kväll gåt åt till skolan.
Den där jävla skolan som inte ger oss nån fritid. För, seriöst:
Jag har ingen fritid!
Har suttit och pluggat SO nästan enda sen jag kom hem från skolan.
Men, nu får det fanimej räcka haha. Fast nu är ju redan kvällen typ över..

Men annars är det bra. Eller, inte riktigt..
Det jag skrev två inlägg ner är fortfarande som det är.
Men jag försöker koppla bort det. Och jag lyckades, nästan hela dagen.

Och skolan blir ju bara roligare och roligare. Haha idag säger jag bara,
det är sjukt att man orkar lägga ner så mycket energi på massa onödigt tjafs.
Men jag tycker bara det är kul, som sagt, jag kan bara skratta åt det! :)

- It only makes me stronger..

Nu är det krig!

Haha nej då, inte krig. Men nästan, det känns så.
Och jag kan inte annat än skratta åt det! ;)



- Moving on an it's my time, you never were a friend of mine

Du drar ner mig i skiten

Ååååååååååh, jag som har varit så jävla glad så jävla länge.
Jag har mått bättre än nånsin.
Varit riktigt nöjd med mitt liv.

Nu mår jag dåligt, känner mig deprimerad och lessen.
Och inte för något som har hänt mig själv. Ingenting jag har gjort eller varit med om.

Nejdå, det är någon annan. Någon annans problem, som igentligen inte har ett skit med mig att göra. Men nu läggs alla problemen på mig och jag kan inte agera som nån slags psykolog, nej, det går inte!

Jag kan inte det. Dels pallar jag inte det, det är för mycket skit att ta in.
Och dels går det bara inte, jag är sämst på att prata sånt och ännu sämre är jag på att trösta. Helst skulle jag bara vilja skita i alla andras problem och bara bry mig om mig själv, men vilken slags vän gör så? Inte jag iaf.

Sjukt att jag kan må så här dåligt pga nånting som inte ens rör mig själv.
Vill inte tycka synd om mig själv, för det är det inte. Men jag måste ju iaf kunna erkänna att jag inte är värd det här. Okej, det är ju bra att folk kan lita på mig, men det här blir för mycket att ta emot.

Jag dras ner i skiten...

I've been travelin' on this road too long, I'm just tryin' find my way back home

Hej bloggen.
Idag var det plugg och rensa garderoben som gällde. Har SOprov på fredag och jag måste få mer än G på det här provet.. Så lika bra att börja redan nu. Sen så köpte vi ny garedrob till mig förra helgen så när jag skulle flytta över kläderna idag var det hur mycket som helst, och jag använder bara kanske hälften. Så nu är massa små fula tröjor och jeans borta, skönt.

Gjorde förresten om designen idag. Blev rätt nöjd.. Installerade Illustrator idag så nu håller jag på o försöker lära mig det. Dedär grejerna i högra hörnet där uppe är gjorda i Illustrator, resten i Photoshop. (:


T.I feat Justin Timberlake - Dead and Gone

På äventyr med Amanda

Hejsaan :)

Idag har jag och Amandababy varit på äventyr i Linköping, huhu!
Vi åkte in tiidigt, vid nio, och var där en halvtimme innan affärerna öppnade. Duktigt va?! Tog en lovely Chai Latte på Espresso House iaf medans vi väntade på att det skulle öppna. Sen gick vi isäkert fem timmar och bara kollade, provade kläder och köpte en hel del. För min del blev det en massa kläder, örhängen och en supersöt väska!

Just det! Vi var flitiga med kameran med, haha. Speciellt Amanda. Jag lärde henne en inställning på hennes kamera så hon var helt galen med den hela dagen och tog fram den såfort vi såg något som gick och fota. Hihi.

Another 'slapp' day

Godmorgon. Torsdag idag, och snart är lovet slut. Snyft!
Idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra nånting. Kanske fixa lite saker i mitt rum, kanske sola och så måste jag ta ut lite pengar. Kanske drar ner på stan en snabbis med, men vad vet jag..? Förresten, har jag nämnt att jag älskar lov!? Sov till tolv idag, liksom alla andra dagar det här lovet. Åh så skönt.. Det är ju lite skillnad på att gå upp klockan sex och klockan tolv, eller hur?

Frukosttime, puss.

You had me at hello.

Hallååå där.
Lov är nice. Suppernice. Dagen och natten har tillbringats med Amandapandadaada. Sov hos henne. Och innan jag kom dit var jag i stora staden Norrköping och shoppade som bara den, åt på Tacobar och tjöt ihjäl mig till filmen I taket lyser stjärnorna. bleeeh vad sorglig den var. Fast bra, men när en film är minsta lilla sorglig gråter jag floder så då kan ni ju fatta hur mkt jag grät till den liksom.. Jag och Amanda har iaf haft supertråkigt idag. Fast det har ju vart kul o leka med henne, men vi har inte gjort ett skit. Eller jo, käkat pannkakor och spelat nåt ganska tråkigt spel på hamsterpaj. Men hur kul är det igentligen? Och snart är lovet slut, och jag har inte gjort nåt känns det som. -_-

Nehej ni, vilket roligt inlägg det här vart då.. Inte. Men det är baraför jag har så tråkigt. Hejdå.


Beyonce ♥

Och så rev du mitt sår, och jag blöder ihjäl

Godmorgon folket.
Vad svårt det är att skriva nåt då. Baraför den här bloggen är ny säkert. För att jag typ känner att jag måste skriva nåt bra för att inte det ska kännas helt onödigt med en ny blogg, eller nåt. Nej vafan jag vet inte, har iallafall inget vettigt att skriva.

Nej men jo nu kom jag på något, något konstigt som har inträffat denna helg, det är att, jag har börjat lyssna på kent!! Jag menar, hur konstigt är inte det, jag som alltid dissar all sån känslosam musik, och bara lyssnar på rnb, men nej, nu helt plötsligt är det kent som gäller. Får väl hoppas det bara är tillfälligt iaf. Eller..?

Nej. Nu väntar tandborsten. Och garderoben måste ränsas. Blä vad jobbigt.

Hejdå.

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Välkommen till min nya blogg!

Yes, nu kör vi igen!
Min gamla blogg blev tråkig, och jag kände mig bara så himla ytlig. Så nu kör vi på nytt, på förhoppningsvis lite djupare inlägg. Hur nu det ska gå. Men det fixar vi nog. Ska väl försöka slänga ihop nåt kul, eller mindre kul, ikväll eller imorgon.