Ny blogg!

Tredje gången gilt får man hoppas.

Har ingen lust att blogga på den här bloggen längre bland alla gamla inlägg, men vill samtidigt inte ta bort de gamla inläggen då det är kul att gå tillbaka och läsa, därför blir det en ny. På devote denna gången. Blogg.se strular så mycket och devote verkar mysigt. Dessutom vill jag ha kvar karolinahollen. Så så får det bli.

karolinahollen.devote.se

Ses där! ♥

Ensegdag

Idag är en seg dag. Det känner jag på mig att det kommer bli. Först sov jag lite väl för länge. Sen var farfar här och vi bestämde att jag ska till han och städa vid två. o-r-k-a-r i-n-t-e. Sen ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Men det löser sig.

Igår var jag helt slut efter idrotten för vi hade orientering och jag har varit superförkyld, är fortfarande lite förkyld, så jag kunde knappt springa. Och så gjorde jag fel. Inte kul att orientera igår. Och inte belv det bättre heller när jag såg Mcdonalds på långt håll. Gissa om jag vart sugen på cola och bigmac.. Hursomhelst, när jag kom hem blev det snabbt in i duscen, städa lite och sen tagga ner och sen kom Daniel och var hos mig hela kvällen. Mys ♥

I'mma shine, I'm gonna make it (varning för skryt)

Jag är så jävla bra.

  • Labbrapporten är färdig.
  • Fick 3a på första labrapporten. Högsta betyg. Okej, 2a för den ej var inlämnad i tid, hade jag lämnat in den i tid hade jag fått 3a.
  • Jag har pluggat grymt bra den här veckan. Fatta, två labrapporter på en vecka, plus massa läxor. Inte illa.
  • Jag skriver i punktform. Varför..?

Jag tycker jag har gjort mig förtjänt av att få skryta lite idag. Faktiskt. Men nu ska jag sova. Bara imorgon kvar, sen äntligen helg och imorgon kommer Daniel hem till mig tror jag. Mys.

Youngbloodz - I'mma Shine


Don't worry, be happy

Jag trivs med mitt liv.

Kanske inte alltid. Verkligen inte alltid. Men just nu gör jag det, och jag tvekar inte en sekund med att njuta av att jag trivs. Allt känns bara så himla bra just nu. Den mesta skiten, anledningar till min bloggpaus, är nästan över. Eller ja den känns som den är helt över, och jag är glad nästan dygnet runt. Jag trivs med skolan, med mina nya vänner, med mina gamla vänner, med min familj och framförallt med min pojkvän. Allt bara rullar på. Livet är härligt just nu.

Men.

Det finns alltid ett men.

Trots att jag är glad dygnet runt, så är jag också trött i princip dygnet runt. Trött på skolan. Inte själva skolan för den älskar jag, men skolarbetet.. Det är tugnt. Läxor varje dag. Har jag två läxor till nån dag känns det som ingenting. Så illa är det alltså. Och om några veckor är det två prov i veckan i tre veckor i rad,  stor hemtenta som ska lämnas in och labrapporter i kemi och naturkunskap på det. Det kommer bli kämpigt. Ingen tvekan.

Men trots det: Jag trivs!

(Vi lyssnade på Dont worry, be happy på engelskan idag.
Några killar sjöng med och visslade. Därav rubriken.)<3

I never thought I'd fall for you
as hard as I did

Guess who's back!

Ne, nu kan jag inte hålla mig borta längre! I'm back.. Har hänt så himla mycket sen jag skrev här sist. Har börjat gymnasiet, träffat en massa nya underbara vänner, pluggat ihjäl mig och träffat världens underbaraste pojkvän. Massa annat har självklart också hänt, men ingenting som är viktigt att nämna här. Ska renovera bloggen når jag får tid också - kanske kommer radera gamla inlägg, men ska åtminstone göra ny design.

Hur som helst, får se hur mycket jag kommer skriva här men ska iallafall försöka komma igång med bloggandet nu direkt. Och det firar jag med Akon! Länge sen? Ja! Månader sen jag lyssnade på Akon faktiskt.

Aventura ft. Wisin Y Yandel & Akon - All up 2 you