Snyggt!


Allt är från Halens. Igentligen tycker jag inte om att beställa därifrån, typ inget har passat.. Men de har fått in grymt snygga höstkläder nu, billiga med! (;

Hemma bäst

Jag hann aldrig blogga igår morse som jag skrev att jag skulle göra. Men iaf så åkte vi till Loftahammar till en familj som vi umgås med sommarstuga. Vi åkte båt och bada och spela kort typ. Idag badade vi lite till och sen åkte vi hem. Det var roligt, visst, men det är så jävla skönt att vara hemma så det finns inte!

Jag är för trött, orkar inte skriva idag. Godnatt.

Mitt hjärta är ditt att förstöra

Låten passar så jävla bra. Typ. Ja, vi säger så. Hörs imorn.

Håkan Hellström - Jag hatar att jag älskar dig.. blabla

Chema

Haha spännande, så här kommer mitt chema se ut första terminen på NV.. Många lektioner, men härligt med sovmorgon på måndagar iaf! =)

Jag skulle visst inte träffa Madde ikväll.. Och kommer nog inte träffa henne på 1-2 veckor till för hon ska vara ledare på ett ridläger. :( Gah, sommarlov är jobbigt ibland. Det blir nog film med Mammi ilväll istället, jag vill bara va hemma nu. För imorgon åker vi till Loftahammar till några vänners sommarstuga och stannar en natt. Det blir nog kul, trots att jag bara vill ta det lugnt!

Hemma äntligen

Som sagt, äntligen. Har varit så tråkigt väder nästan hela tiden när vi varit i stugan. Och igår hände nåt riktigt hemskt, mina sysslingars sommarstuga som är typ två hus ifrån våran, började brinna! De var inte där men de höll på att renovera och det hade varit snickare och elektriker där, så de måste gjort något fel. Det var jättehemskt att stå där och se hela deras stuga brinna. Nästan halva utsidan är nu svart istället för gul.. Ush! :/

Annars så ska jag snart duscha och käka, sen ska jag cykla halva vägen till V. Harg och möta Madde för att prata lite. =)

Update från stugan!

Hej på er! =D Lånar mammas macbook en stund, och min farbrors internetdongel. Äntligen kan jag blogga.. Här i stugan är det iallfall bra, det har varit ganska dåligt väder sen vi kom men idag var det underbart! Tog morgondopp med pappa oxh syrran vid åtta, sen har jag mest solat och badat hela dagen. Var vid ett hopptorn lite längre bort med brorsan, kul! Spelade minigolf förut med, jag kom näst sist haha. Jag har inte så mycket att skriva just nu, är ganska trött. Får se om jag uppdaterar något mer härifrån, annars så hörs vi igen när jag kommer hem på tisdag!

Jag har förresten fått en hel del kommentarer, har läst igenom några men jag väntar med att svara och godkänna alla tills jag kommer hem, så ni vet. =) ♥


Jag för typ 10 år sen på bryggan här vid stugan.
Shit, sandalerna? solglasögonen? ;)


Sjung om allt som du bär, inom och utom din själ

Nu har jag snart packat färdigt. En himla massa kläder blev det! Fick precis reda på att vi åker nio (!) imorgonbitti, om jag ska orka upp då är det nog bäst jag går och lägger mig snart.. Får se om jag hinner blogga något imorn innan vi åker, annars hörs vi kanske någon gång under nästa veckan! =) ♥


Promoe - Kråksången

Go höstmode!

Kofta - Gina
Väska - Friis&Co
Skor - Nelly
Långt linne - Only
Lackleggings - Ellos

Jag har blivit riktigt pepp på höstmodet nu faktiskt! Har börjat kolla runt mer och mer, och outfiten här ovan har jag gärna på mig i höst! Skorna kanske är mer sommarskor, men jag gillar de grymt mycket ändå =)

We were sitting on the top of the world

Nu har jag fixat Amandas blogg, den blev jättefin! Och innan det gick vi en promenad till Lidl och köpte filmjölk, haha. Vi gick i typ 1,5 timma, jätteskönt! =)

Ikväll måste jag packa, för på morgonen imorn åker vi till vårat land. Ska vara där i typ 2 veckor, blir lite skönt att komma iväg men samtidigt känner jag att det kommer bli lite tråkigt. Men jaja.

Bilden är tagen på landet i påskas =)

Nu: Promenad!

Godmorgon alla sjusovare! Haha, skoja, är det någon här som sover länge så är det ju jag. Idag ska jag leka med Amanda. Först ska vi ut och gå en sväng, sen ska vi hem till mig. Hon har nämligen skaffat en blogg (!) så jag ska hjälpa henne lite med den.

Nu måste jag klä på mig, hörs sen efter promenaden! ♥

I'mma shine, I'm gonna make it

Dagens låt blir utan tvekan ännu en låt från Step Up-soundtracket.
Låten är helt grym, enligt mig! ♥


Youngbloodz - I'mma Shine
Keep your head up high,
Feet down low, follow your heart


I'm only human, and that's my saving grace

Nu ska jag iväg till Vadstena och bada i Vätterviksbadet med familjen. Såå skönt!
Sola
, bada och fika. Mys! ♥

Dagens:
Linne - H&M
Shorts - Bikbok
Rosa bikini - H&M
Heelt seriös på första bilden (;



Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg!



Saknar OTH!

Jag satt och kollade igenom arkivet från min gamla blogg förut, och hittade flera inlägg där jag skrev att jag skulle se på One Tree Hill. Nu kom jag på hur mycket jag saknar den serien! Var nog snart ett  halvår sen jag sågnågot avsnitt av det. Men snart kommer ju
nya säsongen
på tv! Längtar =) ♥


They wisperin' about us

Godmorgon. Sent som vanligt, haha. Jag är glaad idag, kolla vädret! Så grymt varmt ute. Tog på mig bikini och gick ut en stund direkt när jag vaknade, men klarade inte alls längeför det blev så varmt. Men skönt var det, äntligen är sommaren här igen. =)

Idag har jag inga planer alls
, ska nog bara ta det lugnt och vara ute massor. Ikväll vet jag inte heller vad som händer, men det löser sig ;P


Jag i julas. Gillade mitt hår då, vet inte vad som hände med det sen "/

Not anymore

Nu har gästerna åkt hem, och som vanligt är jag jättetrött. Har haft ont i magen också nästan hela dagen.. Ska nog gå och lägga mig snart, men först ska jag se nån film tror jag. Har iallafall ätit massor mat, först grillad lax till lunch, sen rabarberkaka till efterrätt och sen tårta. Fast jag tog ingen tårta. Eftersom jag hade onte i magen kände jag att det var nog bättre att avstå från tårtan. =)

Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg! ♥


LeToya - Not Anymore
I know my worth so you can keep
That drama, I don't want it anymore


You know I want ya

Gick upp vid 8 i morse (!) för att sjunga för brorsan. Han fick lite kläder (en skitsnygg skjorta av mig), nånting till datorn och en grym mp3-spelare. Jag vill med ha =D Haha.

Nu har jag hunnit duscha och städa lite, och vid fem kommer gästerna tror jag. Då blir det god mat och tårta. Har börjat tröttna på att äta tårta minst en gång varje vecka.. Alla fyller år nu ju. Haha jaja, gott blir det iallafall. =)

Sen vill jag bara påminna er, att rösta på mig som veckans blogg!


Jag och mina syskon utanför Abbey Road records (beatles studio?) i London förra året!
I ♥ London =)

Grattis bror, 18 år!

Idag fyller min bror hela 18 år! Myndig och allt, Grattis! ♥


Just hold a smile

Efter middagen förut, vid 6 -7 kanske, var jag så sjukt trött och kände mig inte alls bra, så jag gick och la mig. Vaknade nu och upptäckte att datorn var på och så. Men nu har jag fixat mig bättre för sängen och ska snart lägga mig där igen.

Och imorgon, då ni, fyller brorsan 18 år! Shit, stor nu ju =) Så det blir att sjunga för honom på morgonen, sen måste jag städa mitt rum och sen kommer väl gäster antar jag. Hörs imorn♥

Haha, kan en bild bli konstigare? =)

Yeees, final baby! ;D

Tack för rösterna hurni! Jag kom till finalen i veckans blogg-tävlingen på klojs.blogg.se, tack vare alla er som röstade på mig! Nu tycker jag ni vore jättegulliga om ni ville rösta på min blogg igen, det skulle vara så grymt kul att vinna! ♥

Show off that body you got

Hej på er. Nu har jag chillat galet här hemma alldeles själv, haha, så jäkla skönt ibland! Såg filmen Save the last dance 2 nyss, och den var typ dubbelt så bra som ettan! Jag blir såå grymt sugen på att börja dansa igen när jag ser alla dansfilmer..

Och på tal om dansfilmer, så kollade jag up soundtracket till Step Up, och hittade min favoritlåten från filmen. Den är grymt skön! Enjoy ♥


Petey Pablo - Show me the money

Trött, tröttare, jag!

Åh shit jag känner mig typ död. Haha! Är så sjukt trött. Var ju som sagt i V. Harg igår, jag och Madde cyklade dit men vi drog till Andreas direkt där folk från gamla klassen var. Vi åkte moppe massor, badade i Hargssjön, drack lite vin och pilsner, dunka go musik och såg på film. Jag lärde mig köra moppe med! Såndär crossmoppe, med växlar och koppling och skit. Ganska lätt när man väl lärt sig ju. Dock brände jag benet på nåt rör på moppen, så jag har fetaste brännmärket vid knät. Aj.

Vissa somnade och vissa inte, jag låg vaken hela natten för det var typ omöjligt att sova. Fast jag somnade en stund imorse när de andra började kolla på Pocahontas. Vid 10 drog jag, Madde, Loppan och Andreas och badade, och sen cyklade jag och Madde hem til henne och åt frukost. Sen tog jag cykeln hem, och nu har jag både hunnit powernapa, dricka kaffe och käka lunch. Hade tänkt promenera med Amanda nu, men det spöregnade nyss så jag vill inte ut igen. Och så känner jag att jag inte orkar göranånting. Det får nog bli en lugn kväll hemma idag helt enkelt. ♥

-Why can't you see,
 what you´re doing to me?

Nu: cykeltur!

Nu har vi varit hos Maddes farmor och fikat och haft trevligt. Hon är såå gullig! Det blev typ asvarmt nu, så jag har svirrat om till shorts och nu ska vi snart ta cyklarna hem till Madde som bor i V. Harg. Och där är flera i våran gamla klass så dom ska vi väl träffa också. =) Kanske sover hos Madde i natt igen så då blir det ingen bloggning förens imorgon. Pussohej! ♥

Harry Potter and the half blood prince

Jag är nöörd! Haha. Jag vill se filmen! :D Den verkar såå bra!

Madde kom förresten förut när jag satt här i mina sovkläder, haha. Men nu är jag fixad och klar, och snart ska vi gå och hälsa på hennes farmor. Trevligt trevligt! ♥



Remember, cause I know that we won't forget at all

Godmorgon. Varför blir jämt mina godmorgon-inlägg så jäkla sena? ;) Haha. Hur som helst. Igår eftersista inlägget såg jag på filmen Save the last dance. Jag har sett den flera gånger innan och den är såå bra. Balett blandat med hiphop. Jag som älskar dans. =)

Idag har jag absolut inga planer, känns helt konstigt! Fast det är ganska skönt faktiskt, länge sen det var så. Nu ska jag ringa till Madde och kolla vad hon gör. Och hurrni,
GLÖM INTE ATT RÖSTA! =)


Jag saknar mina scufisar ♥

För jo, han är min man!




Robert Pattinsson. Det finns nog ingen snyggare.
Och med det säger jag godnatt. ♥

Dexter

Nu hurrni, börjar snart andra avsnittet av nya säsongen av Dexter! En av de bästa serierna enligt mig. Ska se det med bror min och en av hans polare. Det här blir nog förresten sista inlägget idag, är inte riktigt på humör för att blogga idag. Ha en bra kväll! ♥

Dagens:
Oversize t-shirt - HM
Linne - Vero Moda
Leggings - Vila
Väska - Lindex
Adidaströja + Ice Age glass (;



See you never know how, how everything could turn around

I'm home! Iof har jag varit det i några timmar, men jag har ätit och så med. Hittade lite grann iaf på stan. Present till brorsan (skönt, då slipper jag tänka på det mer), sjal, linne, skjorta och shorts med hög midja. Och jag som inte skulle köpa något till mig själv.. Inte lätt inte. Nu ropar mamma att jag ska ta hand om disken. Snäll som jag är, så tänker jag göra det. Hörs sen! ♥


Lil' Wayne - Prom Queen
Udda för att vara Lil. Grym låt dock! =)

Hurricane comin' all around us

Idag har solen börjat titta fram. Hur skönt!? Fast jag sitter ändå här i mitturm i sovtröja, flötigt hår och med persiennerna nerdragna, haha. Ska snart pallra mig in i duschen, och sen blir det Linköping, med Amanda såklart =) Glöm inte att rösta på mig.

Min bror fyller 18 på torsdag, så jag ska köpa present till honom hade jag tänkt. Nu höll jag på och skriva vad jag tänkte leta efter.. Kom på att han faktiskt läser min blogg ibland, så det hade varit lite tabbe ju. Nej, men så ligger det till. Ska alltså försöka att inte köpa något till mig själv, får se hur bra det går. Haha. Funderar förresten på att ha jeans idag, har som sagt inte det alltför ofta.. Intresseanteckning på den va?

KLICKA OCH RÖSTA =)


Joel och Nicole. Nicole är sjukt snygg i vanliga jeans!

The Fray

Jag älskar The Frays låtar. Soundet, sångaren, och för att inte tala om texterna! Djupa, tilltalande, lätta att relatera till, och ja, jag älskar dem.

Nu ska jag sova, och imorrn ska jag fan i mig sova ut! Haha. Men här är iallafall lite nattmusik som jag tycker alla ska lyssna på. De flesta har säkert hört låten, men den tåls att höras igen! ♥


The Fray - You found me

Lost and insecure,
You found me, you found me.


Ha-begäret är stort..

Måste bara visa! Igår när Amanda var färdigsminkad på Make Up Store, gick ju vi på stan en stund. Inne på HM fick jag syn på ett par såna där lite kortare jeans som såg lite snygga ut så jag provade dom, och blev helt kär! De var typ 100 gånger så snygga när de satt på med. Dock måste jag spara pengar, och jeans är inte så högt prioriterat på min shoppinglista just nu, så jag köpte dem tyvär inte.. Men nån gång så! Försökte fånga dem på bild, och here you go:


Så snygga! Ljusa, slitna, lite korta, baggy osv. Love! 399 kr på HM ♥

Baby it's heartache on the dancefloor

Nu är jag äntligen hemma. Shit, käns som jag knappt har varit hemma nånting den här veckan! Och det är ju iof nästan sant. Men ja, nu är jag hemma och sitter här i myskläder och tänker inte göra någonting ikväll.

Hos mormor och morfar var det ganska trevligt, dock var vi där i säkert 6 timmar så det blev lite segt och tråkigt. Som tur var fick jag sms hela tiden så jag hade ju något att sysselsätta mig med! När man är där får man alltid fullt med mat, och jag känner att jag åt nog alldeles för mycket igentligen. Middag, glass, glass igen med marränger och jordgubbar, och tillsist tårta. Men, jag och Amanda ska ta tag i våra promenader igen från och med imorgon, så det gör nog inte så mycket. =)

Förresten, glöm inte att rösta på min blogg här! ♥

I'm breakin' down and you're breathin' slowly

Godmorgon. Nu är jag hemma från Madde. Pappa kom och hämtade mig nyss, för vi ska till morfar vid halv två och fira honom. Han fyller nämligen 75 år idag. Grattis morfar! Igår hade jag jättemysigt hos Madde. När jag kom dit fick jag middag, och sen såg vi på Ondskan som gick på tv, tillsammans med hennes föräldrar. Den är såå hemsk! Just det, vi bakade scones med! Eller, Madde bakade och jag designade dem sen. Skitsnygga. Tog kort på dem , får se om jag kommer ihåg att visa sen. Hur som helst var det jättekul att träffa gullungen igen! Och hon var såå brun!

Nu måste jag fixa mig, åker visst om en 20 min! Man kan ju se lite snygg ut iaf. =) ♥


Paris är sjukt snygg här i svart klänning och svarta klackar!

Rösta på mig som veckans blogg!

Åh vad kul, jag är med som en av finalisternaklojs.blogg.se! Första gången jag är med som finalist på veckans blogg! Jag skulle bli såå glad om ni röstade på mig, klicka här! (Jag är nummer 3!) =D

I'm gonna walk 500 miles

Alexander Rybak - 500 miles
(Jag är inte direkt nåt fan av schlager, men jag måste erkänna att killen kan verkligen sjunga! Och han är ju såå charmig) =)

Tjo igen. Nu har jag tjänat lite pengar, haha. Nice nice. Jag klarade mig undan regnet när jag cyklade till och från farfar, dock regnade det som bara den på mig och Amanda i Linköping. Och jag som bara hade shorts på mig.. Lite fail på den faktiskt. Fast förrutom att det kom regn på mina ben så var det rätt skönt med shorts. Haha. Ja, iallafall så hann vi med att gå på stan en stund och käka på donken innan vi var tvugna att ta tåget hem så att jag skulle hinna till farfar. Jag köpte typ lackleggings, leggings med dragkedja där nere, rosa oversizelinne och en söt vit kofta! Höst-shoppingen är igång med andra ord! (;

Nu ska jag bara fixa mig lite sen drar jag till Madde! Det här blir sista inlägget idag alltså. Cya! ♥


Suddig dagens. Bikbok från topp till tå nästan, förutom koftan som är från Lindex.

Hemma en snabbis

Nu är jag hemma lite snabbt. Var ju på Make Up Store i Linköping med Amanda för hon hade en sminktid där. Fick en del tips på hur man ska smink sig och bra produkter och så, men tyvär vart inte A nöjd med sminkningen. Menmen! Nu har jag bytt om till mjukiskläder och ska sticka iväg till farfar för att städa där. När jag är färdig där blir det mer bloggnig med lite bilder! =)

I'm not pop, I'm Hip Hop

Jaaaaaaaa Madde är hemma! Jag pratar med henne i telefon nu, har snart pratat i två timmar haha, och tyvär var det jag som ringde upp så det blir nog dyrt det här.. (a) Jag ska iallafall till henne imorgon! Hur kul!? Jättekul såklart! =)

Men innan ska jag till Linköping med Amanda, för hon har bokat sminktid på Make Up Store, eller om det var Face Stockholm kanske.. Hur som helst så ska jag följa med dit och titta på, det blir nog superkul tror jag! Sen ska jag städa i farfars lägenhet och tjäna 200 kr. Lätt värda pengar ju. Men sen, efter det blir det hem till Madde med Linda! Åh, längtar! =) ♥


Lazee - I'm not pop (gammal låt men älskar den!)

I'm home!

Nu har jag kommit hem från huvudstaden. Vi var där vid halv 9 - 9, och började med att vira runt i gamla stan av någon anledning (?). Vi gick sedan till Drottninggatan och tog en fika på Wayne's Coffee. Efter några timmar på stan mötte vi upp Isabelle vid Sergels och gick och käkade på donken med henne. Sen gick vi mot söder och vid riksdagshuset mötte vi Felicia. Vi gick en sväng på Götgatan och satte oss tillsist på ett Espresso House där och pratade och hade trevligt tills det var dags för mig och tor att åka hem.

Det var såå kul att träffa dem igen, hoppas på fler gånger i sommar! =)

Stockholm imorgon!

Yes. Imorgon drar jag till storstan med Tor och hans pappa. De kommer 6.30 (!) och hämtar mig med bilen. Vi ska hur som helst träffa Felicia, Sofia och Isabelle (tror jag?), tjejerna från lägret. Det blir så nice! Nu måste jag visst läsa för syrran och natta henne, sen måste jag nog gå och lägga mig själv om jag ska kunna orka upp så tidigt imorgon. Godnatt ♥

Miss you



Madeleine Nydahl. Unge, kom hem nu! Jag saknar dig ju. Har inte träffat dig sen skolavslutningen och det är snart en månad sen nu och jag har så mycket att berätta för dig. Men jag hoppas iallafall att du har det bäst i Malta och när du kommer hem vet jag åtminstone en som kommer vara en riktig pain in the ass de första dagarna! Haha. Love ya! ♥


When lost, will you find me?

Väntar än en gång på att Loppan ska höra av sig. Hon är i stallet nu, men sen kan jag förhoppningsvis komma till henne! Då blire bakning hoppas jag. Annars chillar jag runt osminkad med mina mjukisbyxor med Hollén på asset, favotröjan och ofixat självfall. ♥


My name on the ass! (;

Don't let me go

Då var man pigg, vaken och livlig igen. Eller inte, vaken är jag iaf, men inte pigg och livlig. Men jag sitter här med en kopp kaffe så jag blir nog pigg snart! Idag då.. Jag ska försöka få tag på Loppan nu (hennes mobil funkar inte så jag måste ringa till hennes pappas mobil och det är ju lite pinsamt;P) och hoppas på att vi kan va idag.

Haha jag har fortfarande inte städat mitt rum, som jag har sagt nu i flera dagar att jag ska göra.. Får se om jag gör det idag då. Nu måste jag hur som helst klä på mig, pappa är lite småsur.. Förresten hittade jag häromdagen världens bästa låt på snyggingen Hannas blogg, och jag bara måste lägga upp den hära med:


The Fray - Never say Never. Grym låt

We're falling in and out of love
The same damn problem


Done!

Sååja! Nu är nya designen färdig! Lite halvt ny header, nya färger och ny font på texten. Bloggen ser lite roligare ut nu tycker jag, var såå trött på den gamla. Ska uppdatera min profil med senare. Typ ladda upp en bild och skriva något nytt. Men det orkar jag inte nu, för nu ska jag sova. Godnatt! ♥


Old pic! Vill ha bruna linser igen.. Love bruna ögon =)
 
Update: Så ja, nu har jag fixat en "slogan" med. Samma tema, eller vad man ska säga, som headern. Rosa och svart. Jag gillart grovt.

Tiderna förändras, och vi med dem

Nu e jag hemma! Blev att dra till Tor en stund. Vi såg på film och pratade och hade lite mysigt. Nu blir det film, läsa bloggar och chilla bara. Puss! ♥


Inspirations-kick! Snygga LC

Vad som än händer, vill jag andas nu

Godmorgon. Idag har jag äntligen sovit ut. Dock har jag varit vaken i nån timma. Helt lagom med sömn inatt tycker jag. Fast jag sitter ändå här och gäspar, och då har jag ändå druckit en fet kopp kaffe nyss..! Men ska hur som helst ta det lugnt nu på förmiddan och städa mitt rum lite, sen ska jag va med Tor tror jag! Blir kul, hihi.

Det blev förresten ingen tripp till Loppan igår, hon kom hem alldeles försent och då orkade jag inte sätta mig på tåget. Så vi tar det någon annan dag. Neej ni, nu ska jag klä på mig och så, sen blir det dammvippen och dammsugarn.. Ble. Just det, ska försöka göra något åt denna fula blogg idag med, en gång för alla liksom (;


Petter - Goda dagars magi

Livet är en komedi för den som tänker,
en tragedi för den som känner.


En blond Karro och en boll bara

Var tvungen bara      Natti!

Hanniiis

Igår träffade jag förresten den här snyggingen! Vi tog en promenix till donken och drack milkshake. Chillade där ett tag, sen gick vi hem till henne och såg på film. Jag typ däckade framför tvn för jag var så sjukt trött. Annars gjorde jag ingenting igår och var alldeles för trött för att blogga.


Tack för dagen älsklingsHanna! ♥






These tears got me searching for an inner tube

Hej bloggeeen! Idag har jag varit i stan med Loppan sötnosen. Det var såå mys. Och vi hittade såå mycket, haha. Jag shoppade ju en hel del häromdan och hade igentligen inte tänkt köpa någor idag, men jag hittade så mycket på rean så jag var tvungen! Köpte hur som helst bla. ljusa jeansshorts (äntligen!), massa linnen, lång skjorta och ett midjebälte. Allt var det rea på. Hur nice? :)

Nu väntar jag på att Loppan ska smsa att hon är färdig i stallet, för då ska jag ta tåget till henne. Vi pratade om att vi ska baka chokladbollar och se på film. Det blir bra. Slänger in en otroligt ointressant dagens också:

Idag hade jag jeans på mig för första gången på jag vet inte hur länge! Så ni vet ;)

Your faith walks on broken glass

Trevlig dag på Ikano med Amanda idag. Vi åkte vid 11, och kom hem våd fem. Och kan ni tänka er, jag kom ur sängen klockan 9! Duktig. Jag hittade iallafall massa fint, en hallonrosa hoodie, midjekjol i jeanstyg, nya vanliga leggings, massa underkläder, linnen och tees och smycken och smink bland annat. Köpte också en hårinpackning, mitt hår behöver verkligen det. Åt lunch på Ikea haha, kyckling drumsticks med BBQsås. Yumii.

När jag kom hem drog vi direkt till mormor och firade henne med middag och tårta, för hon fyllde 71 i onsdags. Det var trevligt, fast jag orkade igentligen inte. Såg på Wimbledon finalen mellan Federer och Roddic också, eller ja brorsan kollade och jag sov haha. Federer vann ju iaf, fast jag tycker det hade varit roligare om Roddic vann. =)


Såå seriös, i klassrummet efter avslutningsmiddan.

Jag kan inte ro en båt

Blev inget bloggande igår, för tidigt på morgonen åkte jag iväg på en lite halvt spontan semester med Elvira till hennes mormor och morfars landställe i Blåvik. Det var såå mysigt där. Vi åkte ut med en liten rodbåt med motor, och badade mitt ute på Sommen. Jäteskönt vattnet. Sen fick vi inte igång motorn igen, så vi rodde under en brygga/bro (!) och lade till vid en flottebrygga vid en liten sandstrand. Så vi badade där ett tag. Sen rodde vi (Elvira rodde, jag suger på det) iväg med båten igen till båthamnen. Just det, vi hittade en klocka med. Alltså en stor, vi trodde först att det var en gammal kyrkklocka, så vi drog upp den från botten med ett rep. Och drog den bakom båten till bryggan. Elviras mormor kom och kollade på den men hon sa att det inte var nån kyrkklocka. Den var faktiskt väldigt ful.

Idag var det itne så bra väder, men vi cyklade iallafall till färjan som går till Torpön. Typ världens mysigaste ö. Där köpte vi kulglass och sen hoppade vi på färgan igen och cyklade tillbaka till stugan. Vit 20.00 vick vi skjuts till Boxholm där vi tog tåget tillbaka till Mjölby. Nu är jag trött. Ska sova skapligt tidigt ikväll hade jag tänkt. Imorgon ska jag upp tidigt och åka till Linköping med Amanda. Vi är såå shoppingsugna. Haha!

Jag tog förresten en hel del bilder med mobilen igår, så när jag orkat lägga in dem på datorn så kommer det nog bilder och kanske någon film med.

They wisperin' about us

Clipse ft. Kanye West - Kinda Like a Big Deal

Hej bloggen! Nu har jag
suttit och pillat lite på designen nästan hela förmiddan (okej jag har städat och solat också) men nu får den duga såhär sålänge, inte världens snyggast men. Ska ändra headern också såsmåningom för den är ju verkligen inte vacker, men det får bli senare.

Annars då.. Jag håller på och få typ värmeslag, för mitt rum är så jävkla varmt! Och då har jag ändå båda fönstrena helt öppna och bordsfläkten på högsta nivå. Men varför klaga :) ? Jag är iaf sjukt trött så jag orkar inte hitta på någonting. Men imorgon hoppas jag på lite shopping i Linköping med Amanda, och sen kommer Elvira till mig och så ska vi hita på nåt. Såja!  (Hanna, du smittar mig! :o)