Punkt.

Nu har jag bestämt mig, jag ska ta en bloggpaus. Sätter liksom punkt för bloggen här och nu, för att ta tag i mitt liv och börja få tid med annat. Jag kan inte fortsätta skriva i bloggen som om jag mår bra, som om allt är som vanligt och som om inget har hänt. Det går bara inte. Sen kommer jag inte ha tid för bloggen i mitt "nya liv". Om en vecka börjar jag NV, vilket betyder att jag kommer ha läxor i princip varje dag, för att nå de målen jag har behöver jag verkligen satsa på skolan. Jag känner också att jag måste börja hjälpa till hemma, jag måste bli en bättre dotter, bättre syster. Jag måste bevisa för min familj att jag är bättre än jag har visat på senaste tiden, jag måste försöka vinna tillbaka det förtroende, som jag har byggt upp de senaste åren, som nu är nere på noll. Jag måste alltså ta tag i mitt liv och har inte tid för någon blogg där jag ändå isåfall måste ljuga om vem jag är och låtsas att allt är bra. Punkt.

Hold your head up high and this pain will die

Nomy - Hold your head up high

Godmorgon
, tänkte jag säga.. Haha. Men ah, nu har jag fixat mig och käkat och om en halvtimme kommer Amanda förbi och så tar vi tåget till Linköping.

Annars då, så sitter jag och lyssnar på Nomy. Fick tipset av Amanda och nu har jag verkligen fastnat för dem! Inte så likt min musiksmak, men grymt bra :)


Haha, blondie, mer än ett år gammal (;

I know it's tough, and you can never get enough

Helluu. Skänninge marken var kul, gick med Josse och Sofie, och ett tag två till tjejer som jag inte kommer ihåg vad de hette. Gick förbi ett munkstånd där Elvira och Loppan sålde munkar så jag snacka med dom ett tag. Då kom ellan och mican från min gamla skola förbi med. Trevlans! Senare kom Josses kompis Martin så vi gick med han ett tag, sen skulle alla hem så jag tog bussen hem.

Imorgon ska jag först städa och fixa lite, sen blir det nog Linköping med Amanda. Nu ska jag nog sova, måste börja vända tillbaka dygnet igen ^^








You do yours, and I'm just gon' do mine

Sho, hade tänkt vakna tidigt idag, typ 9 - 10, men somnade om när klockan ringde så jag vaknade vid 11 som vanligt.. Haha. Nu har jag iaf fixat mig och ska snart kolla upp busstider till Skänninge. Ska gå runt med Josse, och så ska jag träffa Loppan och Elvira lite. Härligt! =)


Someday we're gonna break free from these chains and keep on flyin'

Flipsyde - Someday
Går inte att lyssna på youtube.. "/

Har börjat lyssna på gamla låtar av Flipsyde
, och det här är nog min favorit. Så det får bli dagens låt.. Å med det säger jag godnatt. ♥

I'm your biggest fan ..

Kom hem från Josse för några timmar sen. Vi har mest sett på film idag, först såg vi Horton haha, den va lite rolig. Sen såg vi If Only.. Och jag tjöt ju som fan. Sorgliga filmer klarar inte jag! Fast det är de bästa ändå.. Hehe. Kul hade vi iaf!

När jag kom hem käka jag lite snabbt med familjen sen mötte jag upp Amanda som jag inte träffat på några veckor. Vi var ute och gick en sväng, sen gick vi hem till mig och gjorde ingenting. Hon drog hem nyss och nu gör jag absolut ingenting. Ska försöka komma i säng skapligt ikväll, för imorgon blir det Skge marken med Josse och förhoppningsvis Hanna med. Kul! ♥

.. I'll follow you until you love me


Snabb update

Hallou.. Har inte skrivit på ett tag, och igårblev det bara ett inlägg, dåligt! Jag är iaf hos Josse i Linköping och mysar! =) Kommer hem någon gång imorn. Bloggar nog inte försän då. Cya,

Underbart!

U2 - Beautiful Day

Åh, U2 var helt underbart.. Och vet ni vad som gjorde hela kvällen ännu lite bättre? Snow Patrol var förband! Hur nice? De körde bland annat Run och Chasing cars. Där var det rysningar och gåshud kan jag lova..

Sen var det dags för U2! Skrek som fan när dom kom in. De började med några låtar från nya plattan, och sen, typ 5:e låten, så kommer Beautiful Day. Hela publiken sjunger med och jag får gåshud, tårar i ögonen och en klump i halsen. Grät en liten skvätt i refrängen. Det var såå bra! Min nya favoritlåt kan jag lova. Hela konserten var grym och alla låtar var så jäkla bra. Jag ville inte att det skulle vara slut när den väl var slut, jag lovar.

Hade inte med mig kameran, men tog lite skitbilder med mobilen som får duga! =)


Middag på Parken innan konserten. Med U2 såklart i bakgrunden!


Inne på stadion, fet scen dom hade byggt upp, jäkla monster haha!


Snow Patrol! Jag blev såå glad när jag hörde att dom skulle spela innan!


Sen blev publiken (inkl. jag såklart) helt galen när U2 kom in!


Bono! (sämst kvalitét)


Stämningen var såå grym hela konserten!


Får bli sista bilden..

Det här var iaf en av de bästa kvällarna i mitt liv! Tack mamma och pappa för biljetten =) ♥

U2 på Ullevi idag!



Yes, om en timme drar vi till gbg för att se U2 live! Grymt bra band, det lär ju bli fett maffigt.. Hoppas dom spelar mina favoritlåtar, bla. One och Sunday bloody sunday =)


U2 - Sunday bloody sunday


U2 - One